Ontdek jezelf in je meest liefdevolle creatie

One-day retreat 9 april. Doe je mee? Lees verder voor een mooie Valentijnsaanbieding

De kracht van verliefde gevoelens: hormonen gieren door je lijf, positieve gedachten beheersen je hoofd en jij voelt je alsof je de hele wereld aan kan. Van noradrenaline tot endorfine en van dopamine tot oxytocine: je lichaam vaart wel dankzij deze geluks-hormonen uit je innerlijke apotheek. Maar ze kunnen meer dan je door een roze bril naar iemand te laten kijken. Via deze geluks-hormonen kan jij je hoofd weer in verbinding brengen met je hart. Niet alleen om jezelf gelukkig te maken, maar om jouw positieve gevoel te delen met anderen.

Bewust zijn van je eigen geluk

Helen Fisher, een Amerikaanse antropoloog, beschrijft het gevoel van verliefdheid als ‘iemand die in je hoofd kampeert’. Een gevoel van emotionele opwinding en vlinders in je buik brengt je in een staat van extase. Het is een intens en euforisch gevoel, en dit gevoel kan jij gebruiken om de wereld en jezelf een stukje mooier te maken. Wees bewust van je eigen geluk, en maak dus gebruik van je eigen innerlijke apotheek. Stuur je eigen vrolijke gedachten die voortkomen uit het gevoel van verliefdheid, en verbind dit met je dagelijkse leven.

Liefde uitstralen

Door je verliefde gevoelens te projecteren op de mensen om je heen, zal je liefde terug ontvangen, waardoor je nog meer gevoelens van geluk ervaart: wat je uitstraalt in het leven, krijg je terug.

‘Als we met liefde voor het leven naar de wereld kijken, zal de wereld ons zijn schoonheid onthullen’ – Daisaku Ikeda.

Geef complimenten aan een wildvreemde en tover zo een lach op iemands gezicht, je zult zien dat door iemand jouw gevoelens van geluk te geven, je hierdoor alleen maar meer geluk zult ervaren. Het brengt een beetje magie in je leven, en dit gevoel is goud waard.

Vind je eigen balans

Gebruik je innerlijke apotheek niet alleen voor de mensen om je heen, maar ook zeker voor jezelf. Belangrijk is dat je in lijn leeft met je gevoel: hou van jezelf helemaal zoals je bent, en het belangrijkste: vind je eigen balans. Het is niet erg als je een tijdje uit balans bent, en op zoek bent naar de juiste flow. De gelukkigste mensen zijn niet afhankelijk van een ander of omstandigheden om zich heen. Gun jezelf wat tijd en besef dat jij je eigen leven en lot in handen hebt!

Wil je meer weten over je eigen balans, maar weet je niet waar je moet beginnen? UP Coaching helpt u graag een handje mee. Ga van start met de GRATIS introductiecursus en/of het boek Mind2HeartShift, en ga op zoek naar antwoorden om jouw geluk te vinden.

De cursus is voornamelijk gericht op gedachten, gevoelens, overtuigingen en gedragingen die in de weg staan om weer in balans te komen. Het boek Mind2HeartShift, De 7 geheimen van een gelukkig leven draagt een steentje bij aan het vinden van de juiste mindset. Ga van start met de reis naar geluk en ga langs de bestemmingen zelfliefde, compassie, dankbaarheid, geloof en verantwoordelijkheid. Je leert aan de slag gaan met meditatie, visualitsatie, ademhalingstechnieken, dagelijkse oefeningen, ritualen en bijzondere Heartmath-technieken, met als doel: verbinding met jezelf en evenwicht tussen hart en hoofd om jouw leven weer in een goede flow te krijgen!

Ontdek jezelf in je meest liefdevolle creatie. De eerste stappen zetten we samen tijdens de ONE DAY RETREAT… Word weer verliefd op jezelf

*** VALENTIJN AANBIEDING ***

Reserveer je plek voor of op Valentijnsdag 14 februari 2022

en je krijgt van mij deze mooie cadeautjes (gebruik promocode UPLOVE):

❤️ Ruim 10% korting op je deelname! Je VALENTIJNS kaartje is 177 euro.

❤️ Geniet mee van een heerlijke lunch

❤️ Je ontvangt een hele waardevolle verrassing die je eigenliefde sterker zal maken

Alles is liefde… en het begint bij jou. Laten we jou weer verliefd worden op jezelf!

Tickets

Over dit evenement

Eigenlijk is het heel simpel om gelukkig en tevreden te zijn… je hoeft alleen maar verliefd te worden op wie je bent, op je eigen leven en je eigen wondere innerlijke wereld.

Alles is liefde en het begint bij zelfliefde! ❤️

Liefde verzacht de pijn.

Liefde heelt verdriet.

Liefde inspireert nieuwe stappen.

Liefde laat je stralen, maar geeft ook rust. Liefde, naar jezelf toe of naar een ander, is vooral het gevoel van vertrouwen en comfort. Wie wil dat nou niet?

Je denkt waarschijnlijk nu ‘Sja, dat is mooi gezegd, maar zo makkelijk is het niet.’ En helaas heb je gelijk. Was het maar zo makkelijk!

Nu komt het mooie!

Want hoewel het inderdaad moeilijk lijkt te zijn om jezelf over te geven aan liefde, of er weer volledig op te vertrouwen, of misschien alleen maar weer in te gaan geloven… de oplossing is dichterbij en makkelijker dan je denkt.

Het is namelijk zo dat liefde, in welke vorm dan ook, NIET afhankelijk is van anderen.

Jij en alleen jij hebt daar invloed op. ❤️

Op de relatie tussen jou en je zelfliefde.

Op de relatie tussen jou en de liefde voor een ander.

Op de relatie tussen jou en je mooie wondere wereld om je heen.

Aan deze relaties wil ik je opnieuw introduceren.

Op een manier dat je (zelf)vertrouwen weer terugvindt. Op een manier dat je weer kracht gaat putten uit zelfliefde. Op een manier dat je weer expansie, comfort en genegenheid gaat ervaren in de liefde tussen jou en alles wat jou lief is.

Je verleden heeft grote stempels gezet op hoe je over liefde denkt. Dit beïnvloedt je blik, wat je van liefde verwacht in het heden en in de toekomst.

Maar laat ik je verzekeren… je verleden hoeft GEEN gevolgen te hebben voor je heden of je toekomst.

Hoe dan? Door je kern opnieuw af te stemmen op wat liefde voor jou betekent. Door je opvattingen nog eens onder de loop te nemen en om te buigen naar datgene wat je liefde ondersteunt en mogelijk maakt.

Tijdens deze mooie ONE DAY RETREAT laat ik je zien hoe je pijnlijke of storende herinneringen uit je verleden kan loslaten. Ik laat je zien en ervaren hoe het anders kan… met een zachte en liefdevolle aanpak voor jezelf en alles wat je liefhebt. Zeg maar een Mind2HeartShift maken 🙂

Word (weer) verliefd op jezelf!

De eerste stappen zetten we samen tijdens de ONE DAY RETREAT…

❤️ Alles Is Liefde ❤️ op zaterdag 9 April. Jij bent zo welkom!

Ik heb een tal van mooie processen voor je om ze allemaal bijzonder en bewust te ervaren en uit te proberen. Zo krijg je opties om fijne tools aan je ‘hier word ik blij van’ gereedschapskist toe te voegen, en kan je kiezen wat het beste bij je past.

Ontdek met mij hoe je je eigen weg terugvindt naar liefde, onvoorwaardelijke acceptatie, diep vertrouwen, warme zelfliefde en wonderbaarlijke heling.

Dit gaan we samen beleven:

❤️ Ik leer je mijn L.O.V.E. methode aan die jou handvaten geeft om je zelfliefde te ontwikkelen en te bewaken, je veerkracht te laten groeien en je voorraden zelfvertrouwen op te vullen.

❤️ We definiëren in groepsoefeningen waar de kern ligt van de overtuigingen die je wilt ombuigen. Daar ontstaan mooie nieuwe affirmaties die je L.O.V.E.-proces gaan ondersteunen.

❤️ In geleide meditatie gaan we start maken om zelfliefde te ervaren, hier en nu, en te proeven hoe het nieuwe vertrouwen je lichaam en geest openstelt voor nieuwe mogelijkheden.

❤️ We houden ‘sharing circles’ om in warmte en liefde je eigen verhaal en dromen een nieuw leven te geven.

❤️ In een ‘verbonden adem’ sessie verbinden we onszelf met ons grootste verlangen. Zo ontdek je waar nog licht op mag schijnen en pijn geheeld mag worden. Zo zal duidelijk worden wat je nog tegenhoudt om liefde te omarmen en in overvloed te verwelkomen.

❤️ Ik leer je heling processen die je zelf kan toepassen om terug te kunnen komen naar zelfliefde en acceptatie op elk moment.

❤️ We doen samen energiewerk dat je gaat inspireren, geruststellen en sterker maken.

De weg naar zelfliefde is een reis van zelfheling en onvoorwaardelijke acceptatie. Zo laat je je liefde ontstaan, groeien en heerlijk vermenigvuldigen. De oplossing zit in jou. Jij bent de kern van alles dat je liefhebt. Doe met ons mee en ontdek jezelf in je meest liefdevolle creatie.

Tickets